maanantai 27. tammikuuta 2014

Isäntäperhe!!!!

Heippa taas!

Kuten otsikko jo paljastikin niin mun isäntäperhe on nyt varmistunu! Sain tietää että mulle oli löytyny perhe jo pari viikkoo sitten kun Uuden-Seelannin AFS:n sivuille oli mun profiilin kohdalle laitettu 'placed', mut itse perheestä sain kuulla ekan kerran torstaina. Ilmeisesti tää perhe hostaa mua vaan 5 kuukautta, mut jos tullaan hyvin toimeen jne nii saattaa olla et oon niitten luona koko vuoden :)

Tuleva kotikaupunki on nimeltään Tokoroa, ja se sijaitsee pohjoissaarella kohtuullisen lämpimällä alueella, mikä on tosi kiva! Tokoroa ei oo mitenkään hirmu iso, mut on kuitenkin 14 000 asukkaalla Waikaton alueen viidenneks suurin kaupunki, eli tekemistä pitäis löytyä :) Ja jos tylsää tulee (tuskin) niin Rotoruaan, jossa on about 70 000 asukasta, ajaa vaan reilu puol tuntia.



 
"Talking pole", joita löytyy Tokoroasta aika paljon

Iha ok maisemat ;)

Mun host-perheeseen kuuluu yksinhuoltajaäiti ja 4 lasta, sekä 4 kissaa, 2 koiraa, 2 rottaa ja 4 hevosta. Lapsista kolme on tyttöjä (-00, -02 ja -04) ja perheen poika on -04. Pakko kyl nostaa hattua sille äidille ku jaksaa tollasen eläintarhan lisäks ottaa viel vaihtarin! :D
Kissoista kaks on vielä suht nuoria ja koirat (jotka on muute dalmatialaisia!!!) sai tossa vähän aikaa sitten pentuja, mut ne pennut saattaa olla jo uusissa kodeissa sillon ku sinne saavun. Toivottavasti ei :D Hevoset on kaikki yli 20-vuotiaita, eli aika vanhoja joten niillä tuskin tuun kauheesti ratsastamaan, mikä ei kyl yhtään haittaa ku täällä kotona on saanu ratsastella ihan tarpeeks.
Oon kyl tosi innoissani noist kaikist eläimist mut pakko sanoo et vähän pelottaa noi lapset ku ton ikäset voi olla joko tosi kivoja tai tosi kamalia.. :D Muttamutta avoimin mielin mennään!

Tokoroassa on kaks high schoolia, joista päädyin isompaan Tokoroa High Schooliin jossa on noin 500 oppilasta. Koulun kotisivut on aika kököt, joten en kauheesti siitä vielä tiedä :D Niitten koulupuku uusittiin vuos sitten, ja siihen kuuluu valkonen kauluspaita (talvisin musta jersey) + polvipitunen musta hame sekä mustat kengät ja sukat. Toi puku uusittiin viime vuonna, mikä on ihan hyvä koska aiemmin hame ja jersey oli tummanvihreet :D Eli ei toi puku oo ollenkaan paha ja eipähän tarvi joka aamu enää tuskastella että mitäs sitä laittais päälle!

Koulun logo
 
Nii ja tosiaan lähen vasta sillon 24. helmikuuta. Multa kyl kysyttiin viime viikol että haluisinks lähtee jo 29.1, eli ylihuomenna, mut sanoin että en viikon varotusajal oo lähtemäs :D Eli joo nyt on sitte virallisesti 28 päivää lähtöön. Nyt kun tää perhe vihdoin ja viimein selvis nii alkaa pikkuhiljaa tajuumaan et mitä täs onkaan tapahtumassa, mut on tätä edelleen aik vaikee kuvitella todeks!

Koeviikko alko tänään mut en sanois sitä mun omalta osalta koeviikoks ku mulla oli tässä jaksossa vaan neljä kurssii joista vaan kolmesta on kokeet :D Keskiviikkona on äikkä, torstaina matikka ja ens maanantaina ruotsi, eli ihmeempää stressiä ei ainakaa pitäis tulla.

Koeviikko kun on ohi nii mulla on lomaa lähtöön asti eli ehin hyvin tehä kaikki valmistelut ja lääkärikäynnit ajoissa. Vois ehkä opetella tekee jonku ruuan mitä sitte voin valmistaa hosteille :)


Mutta mutta tämmöstä tällä kertaa, mukavaa viikkoa kaikille!


PS: Huomasin et joittenki kuvien ja videoiden päällä on jostain syystä mainoksii joita en saa poistettuu mut riittää et päivittää tän sivun nii ne häippäsee! :)

Kuvat nyysin tylysti Googlen kuvahausta

4 kommenttia:

  1. Hurjaa et lähet toiselle puolelle maapalloo!!!!!:D mut pidä ihan mahti hauska vuosi siel ! ;)<3
    T Lurtsi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niimpääää!!!! Ja kiitti iha varmasti pidän ;) <3

      Poista
  2. Kivaan paikkaan oot varmastikin päätymässä. Rotorua on mahtava paikka, siellä on paljon geotermistä aktiivisuutta. Kaupungissakin haisee paikoitellen ihan rikille, mutta kyllä siellä pärjää vaikka vähän haiseekin. =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, siltä vaikuttaa!
      Käytiin perheen kaa NZ pari vuotta sitten ja oltiin pari päivää Rotoruassa, ja se on kyl mahtava paikka! Jos tosiaan sitä mädän kananmunan hajuu ei lasketa.. :D Mut toivottavasti pääsen käymään siellä ton vuoden aikana, ois hienoo nähdä sitä vähän lisää.

      Poista